Thueringer  Holzwolle 

Lastuvilla polveutua Thueringer Metsä

 

        

Lastuvilla Hedelmä

                                                       

   
bulletYrityksemme tavoite

Tavoitamme huippuluokan laadulla ja palvelulla tuotteellemme jälleen sille kuuluvaa sijaa pakkausmateriaalin alalla. Premium-luokan lastuvillalla pyrimme palvelemaan asiakkaita, jotka tarvitsevat pieniä eriä ja joille tavara toimitetaan suoraan.

bullet

Tuotteen ominaisuudet 

Lastuvillamme valtnistetaan vain käsittelemättömästä puusta, jota saadaan metsille tarpeellisistä harvennushakkuista. Erikoisen varastointi-, kuivaus- sekä valmistusmenetelmän ansiosta tuoreen, terveen puun elastisuus ja sitkeys säilyvät. Nun saadaan tämän ainutlaatuisen luonnontuotteen hyvät puolet erikoisen hyvin tuotua esille.

bulletEkologisuus:

Puu on maailraamme ainoa raaka-aine, joka sitoo syntyessään hiilidioksiidia. Lastuvillaa valmistetaan mekaanisesti lastuttamalla. Siitä johtuen sillä on erittäin pieni energiankulutus, minkäänlaista vesistön kuormitusta eikä kemikaa-lejakaan. Kierrätykselle sopivaa!

bulletJätekäsittely:

Ilman kalliita jätekäsittelymenetelmiä kompostoimalla, polttamalla tai käyttämällä sitä puutarhassa esimerkiksi hakkeen tavoin tai kasvien katteena.

bulletTaloudellisuus:

Erittäin hyvä hinta-tehokkuus-suhde per kuutiometri pakkausmateriaalia. Huolellisesti puristaen lastuvillaa tiivistetään noin kuudesosaan sen alkuperäisestä tilavuudesta, mikä on hyvin edullista kuljetusta ja varastointitilaa ajatellen.

Hienovilla erikoispakkausiin

Klassik-luokan lastuvilla: 

Lastuvillaa tavalliseen käyttöön

   
 
Lennättää E-Mail Lähettää postissa avulla jnk käskystä  asia eli huomautus model after jotta nämä Kudos:
alex.voll@holzwolle-online.de
West-Timber Ky
Jukka Saikkonen

Soininkyläntie 446, 34970 Toisvesi

P. +358400633365

olosuhteet 08. November 2006